Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 28. august 2010

DaffedagDagen i dag har vært en meget rolig dag.....min kjære og jeg skal være på Ski hos kompisen Tor, og mens gutta har vært ute og merket 23 km turmarsjløype til Skeidarmarsjen i morgen, så har jeg sittet her på nettet, og lest blogger (som er såååå fine at en vanlig dødelig aldri når opp til halvparten av nivået en gang.......med litt øvelse kanskje). Jeg har også vært inne på profilen på Youtube og funnet fram til mer folkemusikk, i hovedsak keltisk og norsk i dag, og lagt ut en del på Facebook. Det er utrolig deilig å ha en hel dag helt for seg selv, bare sløve, sitte på nett og kjenne på roen og stillheten i en ellers hektisk hverdag.

Senere lager min kjære baconsurret kyllingfilet med stekt løk og nyplukket fåresopp i fløtesaus, ris og salat.....og rødvin til.....mmmmmmmm.......noe rart jeg elsker den gutten, han har definitivt funnet veien til min mage......gjennom hjertet....snur litt på flisa jeg (og roller for øvrig).

Ha en gooooood lørdagskveld alle sammen, og takk for at du stakk innom min blogg.

2 kommentarer:

  1. Heihei:)
    Haha, du har noen gullkorn i blandt du også;) "gjennom magen":P

    Bra innlegg!:)

    Klem

    SvarSlett