Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

fredag 27. august 2010

Sondre Bratland & Annbjørg Lien - Gje meg handa diDet er fredag, det mørkner, og jeg sitter og føler på at vi aldri er alene her på denne jorda, i dette livet, det finnes gode krefter som beskytter oss, og følger oss på den veien vi går. Å kjenne på dette, gir trygghet og styrke, og en enorm glede over det som er gitt oss. Vi har en oppgave her, vi har en misjon, og alle har vi en mening med den veien som er valgt for oss. Det er viktig å finne livsoppgaven sin, men er man åpen, så kommer den fram når tiden er inne.

Legg bort din fortid, ditt skal og dine motforestillinger, strekk armene ut og la styrken og motet strømme inn i deg, slik at du blir et lys for de andre som strever. Det er viktig å lyse opp andre menneskers hjerter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar