Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 21. august 2012

Skulle, burde, kunne

Skulle ha gjort, burde ha gjort, kunne ha gjort......

Ordene kverner sakte rundt i hodet.........men så har jeg lest noen innlegg i bloggen Livsstrategi, en fantastisk fin blogg om det å slippe til alle følelser og være et menneske. Og dermed har jeg tenkt som så at jeg kanskje skal kjenne litt mer på dette, tillate mer av å være liten og ikke få til alt av planer og gjøremål.

Jeg har så langt fra noe organisert liv for tida, og det i seg selv er et stressmoment......puh........og så vet jeg ikke helt hvordan jeg kommer meg ut av det........tidsplanlegging.......kanskje det.......sjekke litt på nett.........

Er det noen som har tips er jeg evig takknemlig :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar