Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 28. august 2012

A breathtaking minute

Jeg har vært en tur med fotoapparatet på det nye hjemstedet, og opplevelsen av å komme direkte i kontakt med naturen tok alldeles pusten fra meg. Det er så vakkert, og stille, og det er herlig å bare sitte ned eller gå omkring i områdene som dukker opp det ene etter det andre her.

Jeg kjenner at det er noe jeg trenger, det er noe som roer ned og lar stressede skuldre senke seg helt på plass.

Kjenner så tydelig at jeg har valgt det rette, det er riktig så livsgleden strømmer tilbake i alle cellene i kroppen.

Her kommer noen få bilder, resten kan du se i bloggen Drømmeliv i dalen.

Dette er små perler av gratis opplevelser, som gir enorme mengder livsglede, om man bare tar seg tid til å se dem. Det er bare å ta turen ut, det finnes der du bor også.:-)

Ha en fin tirsdag alle fine. 

WenChe


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar