Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

søndag 1. januar 2012

"Begynn å leve nå. Slutt å spare det fine porselenet til spesielle anledninger. Slutt å holde kjærligheten din tilbake til den eneste rette dukker opp. Hver dag du lever, er en spesiell anledning. Hvert minutt, hvert åndedrag er en gave."

Det er årets første dag, året ligger foran der som et ubeskrevet blad. Hva kan jeg gjøre for at hver stund på jorden blir en himmelsk opplevelse? Hva kan jeg gjøre for meg selv, hva kan jeg gjøre for andre ?

Gaven til meg selv er en kursendring, jeg skal virkelig rydde plass og tid til å skape noe, for en fantastisk følelse å skulle oppfylle noen av drømmene. Og få tid til å lage de små lommene med livsglede i hverdagen. Spise av det fineste serviset, drikke av de fineste glassene, unne meg en blomsterbukett hver fredag, og til alle anledninger som kan feires, rødvin skal nytes foran en knitrende flamme, hvitvin i sommerens sødme.

Gaven til min kjære er at jeg kommer dit han er, gir min støtte og hjelp til hans prosjekter, dette kan jeg gjøre av kjærlighet til han som gir meg utrolig mye av seg og sitt.

Gaven til barna våre er å skape en oase av et hjem, der de kan komme på besøk og finne roen i Østerdalsskogene.

Men mest av alt handler det om evnen til å skape lykken der den er, lage tradisjoner av små kulturperler i et liv som skal leves.

Nå er det livsnytelse som gjelder, riktignok skapt av hardt arbeid og investeringer i egen virksomhet, men av dette skal vi høste disse små øyeblikkene.

Godt nytt år 2012!

3 kommentarer:

 1. Herlig skrevet!
  Godt nyttår!

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Godt nytt år! Vidunderlig herlig innlegg! Jeg bare nyter å lese det - for akkurat sånn vil jeg også at det skal være... Og vil jeg noe hardt - og jobber for det - så blir det sånn. Det er bare oss selv som skaper alle hindringene. Grip dagen, og takk for gode ord hos meg! Klem

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så hyggelig du likte bloggen min:-)
  Fine tanker og ord du skriver, noe vi alle burde tenke over:-9
  Kristin

  SvarSlett