Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 27. september 2011

Utladet til oppladning

Nå har jeg for mye å gjøre, og når alt er litt kaotisk i hodet, fordi jeg kanskje ikke har vært så flink til å planlegge, så lades jeg rett og slett litt ut.

Batteriet er flatt, siden jeg har brukt mer enn jeg har klart å fylle på. Det er så mange baller i lufta, og jeg klarer dessverre ikke helt å planlegge og strukturere tiden min.

Det er da jeg trenger timeout, en halvtime i stillhet som er bare min. Jeg blar opp i visdomsordblokken min og finner følgende ord for dagen:

"Vi burde alltid ha den stillheten i oss som står åpen og lyttende mot evigheten."

Oi, der var det visst noe som traff meg, stillhet til refleksjon ja. Så da sitter jeg her, med lukket dør og tanker på vent......

Jeg kjenner faktisk at skuldrene senker seg, bare jeg finner laderen min nå, så.......

God Light

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar