Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 18. april 2011

God Påske !!

"Your task is not to seek for love, but to seek and melt all the barriers within yourself that you have built against it."


Det stemmer det, Påsken står for døren og kjærlighetsbudskapet burde naturlig nok stå i sentrum når høytiden feires. Men døren er ikke alltid like høy, og porten så vid som iallefall jeg kunne ønsket meg, om jeg tenker nærmere over hvorfor vi feirer. Nestekjærligheten er etter min mening Bibelens hovedbudskap, og essensen i vår religion. Jesus selv blandet seg med dem som kanskje sto lavest på rangstigen i samfunnet, men i mange sammenhenger er terskelen høy inn til dem som burde vært der og gitt en hjelpende hånd.


Så smelt barrierene i hjertet, og ta imot den kjærligheten som finnes, og gi den ut igjen med rause hender. 


Ha en riktig god Påske alle sammen.

1 kommentar: