Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 8. januar 2011

Komfort ?


For å få til forandring er jeg kanskje nødt til å stikke nesa utenfor der jeg synes det er behagelig å være, utenfor komfortsonen. Jeg har hatt det greit der jeg har vært, men så har jeg oppdaget at livet glipper vekk mellom fingrene mine, som sandkorn i et timeglass renner det bort. Og så er det ennå så mye jeg har lyst til, jeg vil ha mål, jeg vil få til noe. Ja, men da må jeg våge å gjøre noe jeg kanskje ikke har gjort før, eller gjøre det på en annen måte. Alle unnskyldningene jeg har hatt, all passiviteten, alt må bort! Flyte vekk og bort, for å gjøre plass til rent vann og nye krefter. Kjære hjerne, for at du skal kunne hjelpe meg, må jeg få hjelpe deg en måneds tid. Jeg må få ta over og styre deg i riktig retning, når du tror på meg, kan du få slippe til. 

3 kommentarer:

 1. God kveld i stuen:)
  Ja er det ikke rart hvordan man blir styrt, men av hva da?! Det er ikke alltid lett å være "voksen". Vi styres av plikter, ansvar og erfaringer som forteller at slik BØR det være. Jeg kjenner meg godt igjen, og skulle nok vært flinkere til å høre på min indre stemme. Nå skal vi opp og frem, kom igjen!;-)
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Hei Anne Karin, så sant det du skriver. Har du sett filmen "Pay it forward" ? Prinsippene i denne filmen er egentlig fantastiske, handler om å hjelpe 3, som igjen hjelper 3 (kanskje med litt hjelp).....tenk om dette hadde spredt seg rundt i verden, overkommelig er det også.....men for å klare det må man kanskje gjøre noe man ikke har gjort før....
  Ha en fin søndag, med gode endringstanker :-)
  Klem fra Wenche

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så koselig du vil følge meg og for en herlig blogg du har:)
  Man trenger virkelig å bli minnet på å være positiv og leve livet, og det blir en iallefall av å lese bloggen din.

  Ha en strålende dag, det har jeg hatt og resten av dagen vet jeg blir like bra:)

  SvarSlett