Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 10. januar 2011

I farta

Nå har jeg tittet og lest, lest og tittet.........ære være at det finnes blogger med tips for en stakkar som nå i flere dager har grublet på hvordan det skal bli i heimen når våren skal gjøre sitt inntog, når det er vår i hodet, men som ikke har kommet til uttrykk hjemme her ennå.......men nå løsnet det, nå tror jeg at jeg vet..........Nå tror jeg mor må ut og shoppe litt.......for det blir blekrosa, sølv, glass og noen innslag av jade-grå-blå, kanskje med noen fargeklatter innimellom......nå gjenstår det å innrede.........

4 kommentarer:

 1. Deilig å kunne tenke vår og lysere tider. Kos deg på shopping, du finner helt sikkert mye fint! Husk å del med oss;-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann :-))
  Så koselig at du fant veien inn til meg! Velkommen skal du være! Jeg la meg selvfølgelig til som følger, både på denne, og den andre som har med engler og "slike ting" å gjøre ;-)
  Er selv veldig interressert i dette, og driver litt på som medium...Så vet du det...ikke mange som gjør, men siden du er så åpen om det selv, ville jeg dele det med deg :-))

  Ha en flott kveld videre og klem fra Frøydis

  SvarSlett
 3. Nydelig inspirasjon - elsket det nest siste bildet (i lyseblått med de gullbelagte moccakoppene :) Nyyyydelig!

  Ha en skjønn ny uke!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hei på deg,
  tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Det blir sikkert kjempelekkert hjemme hos deg med de fargenyansene til våren. Klemz fra Moia

  SvarSlett