Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

torsdag 8. mars 2012

Gratulerer med dagen alle flotte kvinner......

..........og de menn som verdsetter oss :-)

Kvinnedagen......fremdeles nødvendig........senest i dag morges på nyhetene hørte jeg at kvinner i Norge og andre steder i verden må slåss for sine rettigheter.........retten til å bestemme over eget liv burde være en selvfølge over hele verden. Det er langt, langt igjen, selv i Norge finnes urettferdighet. Så start med deg selv, tenk gjennom hva du ønsker av eget liv og gå for det!!

Ellers vil jeg i dag minnes dagen jeg traff min kjære første gangen, det var 8. mars 1980, og med forlovelse samme dato 2 år senere. Etter et opphold på nærmere 30 år, er vi sammen igjen, og det er en fantastisk opplevelse. Herlig!! Så jeg vil igjen gratulere oss med dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar