Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 8. februar 2012

Har det ikke godt......

........den som slår de medmennesker som ligger nede. Et ord sier: "De rådslår bare om å styrte ham ned fra hans høyhet. De har sin lyst i løgn, med sin munn velsigner de, men i sitt hjerte forbanner de." (Sal 62,5).

Jeg føler på en måte takknemlighet for at det skjer........for første gang klarte jeg å reise meg og gå fra stedet. Det er den beste avgjørelsen jeg har tatt i denne prosessen, jeg har faktisk valgt å kunne trekke meg bort fra grumset og det som får meg til å reagere.

Og jeg er styrket, jeg tør se det i øynene, og si fra om årsak og virkning.......du verden......det er en vakker tanke, og en ny virkelighet.....

Det var gaven fra i går..........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar