Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 21. desember 2011

God jul !

2011 har vært et år med mange opp- og nedturer.......men mot slutten av året, når jeg ser tilbake, og kan konstatere at jeg har landet på bena ennå en gang, kan jeg vel si at jeg nå ser meningen med det hele, og at resultatet til slutt er blitt ganske bra.

Jeg trives iallefall godt med det livet jeg har fått nå i siste halvdel av året, hvor også en ny kjæreste, og dermed en ny vegg er på plass.

Så i år feires en fredelig jul med flere enn vi har vært på lenge. Min familie har krympet mye i løpet av de siste årene, det er så koselig at vi blir flere igjen, om enn ikke biologisk familie......men har man ikke det, er det veldig hyggelig med svigerfamilie f eks.

Ønsker alle en fredfylt og god jul, og håper at alle mennesker på jorden ikke er ensomme i denne høytiden. Om de ikke har noen, finnes det allikevel noen som passer på......


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar