Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 29. november 2011

Familieforøkelse

Må jo presentere vårt nye familiemedlem, Chef Simba. Navnet er satt etter harde forhandlinger mellom sønnen og datteren, som endte i kompromiss.

Han er jo så søt, og sjarmerer alle i flokken sin helt i senk, maler når han er fornøyd, maler når han ikke er helt i slag, maler i det hele tatt bare vi snakker til han. Og så mjauer han, når han vil oss noe. Som f eks da vi flyttet på melkeskåla fordi den sto litt upraktisk til, da satte han seg der skåla opprinnelig sto og mjauet. Selvfølgelig forsto vi hva han mente da.

Så kjære lille Pusen, velkommen til oss, du er en storsjarmør som vi ikke kan være foruten.

1 kommentar:

  1. Så søt han er! Skjønner godt at han er hele familiens midtpunkt. Ønsker dere en koselig adventshelg med pusen!
    Klem fra Marit

    SvarSlett