Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 5. april 2011

Positive mennesker

An old man once said ...There comes a time in life, when you walk away from all the drama and people who create it. You surround yourself with people who make you laugh, forget the bad, and focus on the good. So love the people who treat you right. Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living.


Dette kan være fine ord å huske på en tirsdag - jeg vet at mange sliter, at ikke alle har det like lett, men kanskje kan vi da som har det bra, og føler oss ovenpå, bringe lys og kjærlighet inn i disse menneskenes liv. Det skal ikke så mye til, kanskje bare et smil, et håndtrykk, eller en positiv kommentar. Dette kan bety en enorm forskjell -
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar