Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

søndag 13. februar 2011

Verdt 97......


Min kjære bestefar, min morfar, fylte år i går, og det er ikke hvilken som helst alder skal jeg si dere.
Hvert år som går gjør deg ikke eldre, du får ikke flere spor,
du er den samme, slik jeg alltid har sett deg.
Jeg husker din femti års dag i 1964, det var det året jeg fylte 5 år,
og jammen opplevde jeg at du fikk være med på min 50 års dag i 2009
Du er fremdeles veldig oppegående, bor i egen leilighet og steller deg selv.
Du deltar på eldreklubb, er med i ulike foreninger og deltar på festligheter.
Du skriver dikt og framfører ved ulike anledninger, ord for dagen, sanger til runde tall og slik kan jeg ramse opp.

Jeg tenker ofte på alt du har opplevd gjennom de snart 100 årene du har levd, tenk du ble født i en tid da de fremdeles dro snøplogen med hest, du gikk på ski gjennom skogen til skolen, det var sikkert mørkt en vintersdag. Du har opplevd to verdenskriger, du har opplevd den teknologiske utviklingen fra radio og TV til bærbar PC, som du faktisk har selv også.

Du er en fantastisk bestefar, har alltid vært der, og spesielt tenker jeg på alle de gangene jeg satt på fanget ditt etter middagen og du lærte meg å lese, alle hovedstedene vi reiste til ved hjelp av globusen.

Så, jeg vil gjerne hedre deg, og gratulere deg med dagen ! En fantastisk bestefar jeg er veldig stolt av, og vi alle er stolte av.

Klem fra Wenche og dine oldebarn, Iselin og Kristoffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar