Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 14. februar 2011

Valentin og noen andre småtterier
2 kommentarer:

  1. Vakre og symoliserende bilder. Takk for du deler de med oss, og jeg håper du har hatt en god Valentins day. "Kjærlighet er størst av alt"
    Klem Anne Karin

    SvarSlett
  2. Beklager at jeg ikke har svart før, men har vært uten nett et par dager, intenst savn.......tusen takk for hyggelig kommentar, ja, kjærligheten er størst av alt, ikke minst til seg selv......ikke å være egoist, men å elske seg selv.....den man tross alt tilbringer mest tid med :-) Hadde du en fin Valentins dag da ?

    SvarSlett