Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 7. februar 2011

GavenGAVEN

I går kom en gave 

jeg ikke så.
Hadde så mye å tenke på.
Gaven var dagen
som forsvant
i alle problemene jeg fant.

I dag ser jeg 
hvor heldig jeg er,
som kan ta i mot 
denne dagen her
(ukjent)

Vi har nå kommet i gang med coachingopplegget, og det er en kjempejobb, men også en positiv utfordring fram til hjernen har fått adoptert rutinene, og ting begynner å gli litt lettere. 
Men det er spennende også, og jeg har faktisk satt i gang et par ting som har ligget veldig lenge som en sump i sjelen, og som jeg tror gir positive resultater......

Som sagt, det er viktig å ta vare på øyeblikket, dagen i dag, og sette seg små overkommelige mål. Dette gjør at målet nås etter en viss periode, og det er utrolig hvordan planer kan få fart på en grå ullen masse som har vært uvirksom en god stund. Man skal jo gjennom både det som er morsomt, og det som krever mer av en. 

Så da er jeg her da, i min dag, og skal være til stede hele tiden.........hmmm......det blir jo gøy å være sin beste venn.

Ha en fin kveld alle sammen, jeg får gå inn i min dag....dagen i dag. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar