Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

søndag 16. januar 2011

Vår i luften......og helgen snart slutt for denne gang

Nå er helgen snart over, fredag, lørdag og søndag.......

Fredagen ble akkurat så hyggelig og avslappende som forventet.......jeg ble møtt med dekket bord og middag, og en flaske rødvin stod klar og ventet:


Og ikke nok med det, min kjære hadde jammen kjøpt noen nydelige roser til meg, i en alldeles utrolig fin sart rosatone:Lørdagen gikk med til hudpleiekurs, med gjennomgang av våre hudpleieprodukter, og hva som passer best til ulike hudtyper. Vår foreleser har 23 års erfaring i hudpleiebransjen, og når hun sier at Forever's produkter er de beste på markedet, så er iallefall jeg trygg på at jeg kan være stolt av å være forhandler, og stå inne for den usedvanlig gode kvaliteten disse produktene har. Så om noen har lyst til å prøve produktene, enten alene eller sammen med venner, og har lyst til å høre mer om aloe vera, ta kontakt med meg.

Vi hadde planlagt at søndagen skulle være vaskedag denne uken, nettopp fordi vi synes det er veldig hyggelig å gjøre ting sammen, også husarbeid, alt blir så mye lettere da, og tar selvfølgelig kortere tid. Så vi har ryddet, tørket støv og vasket, og våren har så smått begynt å gjøre sitt inntog i stua. Bare se her:Og jammen fikk jeg ikke også gjennomført et lite prosjekt jeg har hatt planer om en liten stund.......nemlig å pynte litt på noen skapdører på badet som jeg synes har vært litt triste.......ble ganske så fornøyd.........

Dette var min helg, hvordan har din helg vært ?

4 kommentarer:

 1. Dette ble fint:) Og det med skapdørene på badet var veldig kreativt! Og veldig deg;) Typisk deg å dille og dalle med masse dekor:) hehe.
  Ha en fortsatt fin kveld videre. Glad i deg <3 klem

  SvarSlett
 2. Så härligt att komma hem till dukat bord, vin och blomster! :-)

  Här har helgen varit rolig - regn och is ute gör att man mest vill vara hjemme.

  Hoppas du får en riktigt fin måndag!

  SvarSlett
 3. Så koselig dette hørtes ut :-)
  Selv er jeg et "øl-menneske", liker ikke vin, men det ser så godt ut...
  Jeg har hatt noen herlige dager i England, og ser jeg har fått endel beboere her jeg ikke liker...hybelkaniner vil jeg ikke ha!!

  Jeg har ikke hørt om det merket du skriver om...jeg stod selv i parfymeri i 6 år..solgte 10 forskjellige merker..Det er mye bra der ute :-))

  Ha en fin dag og klem fra Frøydis

  SvarSlett
 4. Hei der, en liten kommentar til kommentaren.....dette er produkter som ikke selges i parfymerier, men gjennom forhandlere/temakvelder. Alle produktene er basert på aloe vera, sammen med mest mulige naturlige ingredienser alt etter bruk.

  Ellers var det selvfølgelig veldig koselig med kommentar fra dere begge......ha en fin kveld begge to.

  Klem

  SvarSlett