Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 11. januar 2011

Give away

Hei alle sammen,

min første give away er nå et faktum........jeg har et mål i sikte, nemlig å få minst 40 følgere til bloggen innen utgangen av januar. Premien er 2 utrolig deilige lips fra Forever Living Products, og alle som legger seg inn som følgere innen 31.1.11 kl 00.00 er med i trekningen.

Leppebalsam med aloe vera,  jojoba og bivoks, som fukter og gjør tørre og sprukne lepper myke. Aloe Lips inneholder ikke  vann. Gir leppene dine en fin glans. 4,5 g.
Ha en fin tirsdagskveld alle sammen.

Klem fra Wenche

8 kommentarer:

 1. Du har jo vært på min blogglista ei god stund nå, men ble forundret over at jeg ikke hadde lagt meg til som følger her. Men nå er det gjort. Og jeg vil gjerne vinne!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Så flott at du la igjen et spor etter deg i dag, og tusen takk for at du deler det flotte diktet med meg!
  Det er ikke selvopplevd det jeg skriver om , men jeg skriver alltid slik... om et tema og så må jeg liksom skrive meg tom på det temaet :) Og det kjennes ut som om jeg har mye å skrive om dette temaet for å være ærlig :)

  Jeg hadde lagt meg til uansett her, for jeg har en STOR interesse for engler og andre følgesvenner. Jeg er healer og energileser og jeg har funnet mitt åndelige ståsted etter mange års leting :)

  Ser frem til å lese deg mer :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Først og fremst vil jeg ønske deg og dine hell og lykke i det nye året :)
  Jeg har lest i bloggen din var som opptar deg , spennende lesning...
  I år har jeg gått enda dypere i meg sjølv hva jeg vil med livet, hva som gjør meg lykkelig...
  Jeg hadde mye engler i livet mitt tidligere, no på en merkelig måte så ser jeg hjerter over alt og finner de undeligste ting som er hjerteformet. Ja det er mye mellom himmel og jord...
  Ønsker deg en fin kveld
  Mvh Merete

  SvarSlett
 4. Aller først vil jeg få takke dere tre og evt andre for at dere vil følge meg og mitt. Til deg Kari, vil jeg si at det like gjerne er deg som vinner som noen andre, ikke sant ? :-)
  Til Trollmor - så fint at du har funnet ditt ståsted, jeg er ennå litt på let som du kanskje skjønner. Det kommer nok.....Jeg har dessverre en selvopplevelse i det du skriver om, selv om jeg heller ikke ville vært foruten erfaringen, fordi du blir mye sterkere etterpå, og maktmennesket er behørig tilgitt i et annet innlegg her på bloggen.
  Til Merete - det er vakkert med hjerter og det er sikkert en mening i at du ser akkurat dette, lurer på om ikke det er mye kjærlighet i din nærhet ?

  Takk for at dere dukket opp her, gleder meg til kontakten videre.

  SvarSlett
 5. Hei hei, og takk for fin kommentar i bloggen min;-) Nå er jeg offisielt følger nummer 29. Fin blogg du har!

  SvarSlett
 6. Tusen takk, Bergljot, velkommen skal du være :-)

  Håper du vil kose deg her og finne noe som kan friste.

  Nå frister senga meg, sier natta og flytter legemet til vannrett stilling.

  SvarSlett
 7. Heii,så rart,jeg var på tur i seng nå,men måtte surfe litt innom bloggverdenen først,og så finner jeg din side,jeg deler mye av de samme innteresser som deg...Jeg er en kvinne fra nordnorge,har stooor inntereresse for det som skjer mellom himmel og jord...nå skal jeg lese mere på siden din =)og vil gjerne legge deg til i min bloggliste!!

  SvarSlett
 8. Hei Elin, en mening kanskje med at du skulle hit....hvem vet.......Uansett, tusen tusen takk for at du stakk innom, det var utrolig koselig.

  Vi snakkes, det er sikkert mye å snakke om.

  :-)

  SvarSlett