Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

fredag 31. desember 2010

2011 - forandringens år

De siste dagene har jeg som sedvanen er, tilbakegrublet mye om 2010. Det har vært et år med mange oppturer, men også bratte motbakker. Er litt i tvil om hva som kom først, høna eller egget, for åkkesom, så er både medgang og motgang et svært tveegget sverd, og for meg er det liksom ikke bare det ene eller det andre.......jeg kan synes at verden er ganske så svart i perioder, men i ettertidens tankemønster, så får jeg det for meg at jeg allikevel så noen gaver, noen små perler som jeg kan ta med meg videre. Og det er på dette tveeggete sverdet at jeg nå skal avvikle 2010 og legge grunnlaget for 2011.Jeg hadde en stor gjennomgang av livet mitt da jeg for altfor lenge siden rundet 40, og nå har jeg fått det for meg at det er på høy tid med en korrigering av kursen. Jeg satser derfor alt på at 2011 blir et målsettingenes år, ved at jeg endrer kursen tilbake til bevisstheten om hvem jeg er og hva jeg står for.

For meg er det nå viktig å finne sitt indre lys, få kontakt med hjertet og sjelen, finne sin egen indre styrke og balanse.
Jeg ønsker å kjenne på det som gjør meg lykkelig, oppleve at jeg er sjefen for de gode tider i mitt liv, og at jeg nå gjennomfører den livsoppgaven jeg for lenge siden ble forespeilet meg - nemlig å spre lys i alle mørke kroker. Jeg ønsker så inderlig at dette skal være fokus i 2011, og jeg skal klare det !!

Jeg vil gjerne avslutte med noe jeg skrev siste dag i oktober, for nøyaktig 2 måneder siden:

Mellom natt og dag

Midt mellom natt og dag
- undres jeg
- tanker i turbofart
- ilende ideer

og en søkende sjel i drift mot en ukjent strand.
Alltid underveis -
Hvem bærer båten ? Hvem styrer ferden ?

Det gjør vi, dine hjelpere
Overlat alt til oss, det ordner seg.
Vi ønsker at du skal leve ditt liv,
du skal seile blant stjerner
og speide mot en horisont,
en vakker solnedgang,
naturens kirkerom.

Gå ut og oppdag verden !
Drøm dine drømmer !
Lev ditt liv !Med dette ønsker jeg alle et fantastisk 2011, med muligheter du selv kan skape bare du har drømmer. Det er mulig, du er selv skipper på båten som fører deg i livsseilasen. La grensene fare, la murene falle, det finnes ingen grenser, det er ikke derfor Universet har skapt deg.


1 kommentar:

  1. Her var det mye ettertenksomhet!Ja, det er viktig å gjøre seg opp status om hva man står for i livet og hvem man velger å være. =)

    SvarSlett