Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 30. oktober 2010

En god start på dagen....

....er for meg en god kopp kaffe. Det er min livbøye når jeg ikke ser på grunn av øyelokk som er litt for tunge etter natten, og sanser på lavt nivå som ikke registrerer annet enn det aller mest nødvendige. Det vil si, lukten av kaffe. Med et øye på smal gløtt klarer jeg det kunststykket å sjenke opp i den mest nødvendige mengden, og merker etterhvert at sansenivået øker i takt med inntaket.

Og dette er ingen dum måte å starte dagen på ?

En god lørdag ønskes dere alle.

5 kommentarer:

 1. Det var en skjønn kaffekoff du hadde der. Jeg har det samme forholdet til min kopp med te, dagen er liksom ikke riktig i gang før den er innabords ;)

  SvarSlett
 2. ooops, litt feilstaving der, sånn går det når teen ikke er komt innabords enda, haha! mente selvsagt kaffekoPP, ikke kaffekoff. *knis*

  SvarSlett
 3. Hehe, ser ut til at morningene hos oss er ganske like.....

  SvarSlett
 4. Ser at du skal delta på ei messe 13.november. Kanskje du ønsker å delta på flere messer, eller kanskje arrangere egen messe?

  Uansett, så kan nettstedet www.MiniMesse.no med tilhørende facebook-gruppe være intressant for deg og andre ;-)

  SvarSlett
 5. Hmm, da tror jeg du har kommet til feil person, Bjarte, for det vet ikke jeg noe om :-)

  SvarSlett