Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 20. februar 2010

”Det er med menneskene som med stjernene, det finnes selvlysende legemer som gir kraft og sol til andre”. (Bjørnstjerne Bjørnson).Kom over noen fine ord av Bjørnstjerne Bjørnson i dag, og siden han jubilerer i år, så tenkte jeg at de skulle få plass i bloggen, de passer jo så flott til filosofien om livsglede.

Klarer vi å være et lys for andre mennesker ? Klarer vi å skinne såpass at andre kan sole seg i glansen ? Og hvordan i all verden kommer vi dit ?

Veien fram til livsgleden er så lang for noen, og det er vanskelig starte opp prosessen. Vi utsetter, vi unnskylder og vi har aldri tid, og fortsetter i vår "trygge" sfære.........

Har du noen gang tenkt på at du også kan være en sol for andre ? En sol som ikke alltid har hatt like sterkt lys, er ofte sterkere sol for andre i ettertid......for der ligger noen erfaringer som er snudd og gjort personen sterkere.

Det er viktig å gjøre seg selv den tjenesten å ivareta sin personlighet, sin integritet og sine prinsipper. Å bli kjent med disse områdene i seg selv er ofte den beste medisinen mot svartsinn og haltende hensikter med livet.

Ha en strålende solfylt dag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar