Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.



En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

torsdag 22. mars 2012

Makten og æren...i all evighet

http://nyhetene24.no.msn.com/nyheter/christoffers-mormor-angrer-hver-dag-p%c3%a5-at-jeg-ikke-slo-alarm

Når skal myndigheter og øvrighetspersoner begynne å ta vold i nære relasjoner på alvor. Dette er et eksempel i den verste enden av skalaen, og beskriver hvordan partner blir hjernevasket av maktmennesket. Noen ganger er det faktisk så alvorlig at man ikke engang klarer å reagere og handle når ens egne barn blir mishandlet til døde.......Denne moren og hennes familie er ofre, mor blir straffet som medskyldig.......det hører ingen steder hjemme........hun burde, hun hadde kunnet, hvorfor tok hun ikke affære, hvorfor går hun ikke bare, kommentarer og spørsmål som dukker opp, ja, det dukker opp hos dem som ikke har opplevd dette på kroppen.......

Hvor mange barnemishandlinger, drap, barnevernsofre (pga falske beskyldninger fra den ene parten), fysiske og psykiske mishandlinger skal til før noen tar dette på alvor og beskytter de ofrene som kommer i et maktmenneskes vei?

Det går an å avsløre, bare man snakker lenge nok, kartlegger lenge nok, får ofrene til å føle seg trygge nok på å åpne seg........det finnes tester.......man kan velge å tro på.........

Det er ikke lett å gå når selv brun saus oppleves som en trussel........

Jeg har ikke flere ord, annet enn det som ble uttrykt i dette diktet da jeg hadde det som verst:

Skyer




Sorte skyer stenger for solen

ruvende omfavner de

min glede over livet -

skygger for kjærligheten

som bor i meg,

men som ikke lenger vises.



Øynene mine fulle av tårer,

men uten liv

min lengselselv er tørr

og min flammende ild utbrent.



Jeg omfavner meg selv,

og søker min egen trygghet

innover i meg selv

dit ingen kan nå meg,

der er det best å være



For utenfor er alt jeg gjør galt

ikke si noe men...

heller ikke la være å si noe

de mørke, ruvende skyene

lader opp til tordenvær

men jeg er for svak til å ta opp kampen.



WenChe