Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.



En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 29. august 2011

Prosjektledelse

Hei alle sammen,

det er en stund siden jeg var inne her nå, faktisk 25.7.2011. Sjokket begynner å avta, reaksjonene blir litt mindre og hverdagen gjør igjen sitt inntog i heimen.

Skjønt hverdag, ikke skjønner jeg akkurat nå hvordan jeg skal få tiden til å strekke til, med så mange baller i lufta, men det presser meg nådeløst inn i struktur og planlegging. Jeg er visst eslet til å lære på den harde måten......da blir det iallefall gjort noe.

Et av de største prosjektene nå, er at jeg setter meg på skolebenken igjen, med nettopp......prosjektledelse. Det er noe jeg har hatt lyst til i flere år, noe jeg tror jeg kan ha så stor nytte av, både i min vanlige jobb, og i alle de situasjoner hvor jeg kaster opp en ball, og skal prøve å ta den ned igjen. Kanskje prosjekttankegang, da kan hjelpe meg med å komme gjennom og fullføre ?

Akkurat nå holder jeg på med et introduksjonskurs om studieteknikk, uvant å sette seg ned å lese igjen, men det er helt nødvendig for å komme gjennom, og nå koster jo dette litt også, så nå MÅ jeg gjennomføre.

Nei, jeg får vel vende tilbake til bøkene. Og så må jeg ta en prat med dem hjemme om fordeling av husarbeidet, og hva som må gjøres.

Ciao, snart tilbake for å orientere om hvordan dette går etterhvert. Her skal det jammen bli noen saftige beskrivelser av hvordan det er å være student, mor, husmor, dyrke kjærligheten, være sammen med venner, har attenhundre baller i lufta, og ja, alt det der dere vet er nødvendig for å ha et nogenlunde velordnet (??) liv.....ser bare for meg noen kollisjoner, om jeg ikke kan få alt dette inn på skinner som går i samme retning.