Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

torsdag 21. mars 2013

En drøm blir virkelighet

I går sendte jeg kontrakt til forlaget som skal utgi diktboken min. Ååååå, jeg er så spent, jeg kan ikke si når den kommer ut ennå, for nå går jeg inn i en periode med språkvask mv. Forlaget hjelper meg til å få teksten og boka perfekt.

Kan det være noen her ute som ønsker å kjøpe boka? Dere kan jo henvende dere hit eventuelt og sette dere på venteliste. Prisen blir kr 249,-.

Kanskje jeg en vakker dag drar på sign(er)ingsferd og kommer til et sted nær deg. Det hadde vært innmari hyggelig.

Vel "Drømmer som aldri forble" er iallefall et faktum.

4 kommentarer:

 1. SÅ spennende - og fantastisk. Gratulerer! :) Ønsker deg en flott påske, med gode og glade dager. klem :) ps. koselig å endelig titte innom bloggen din igjen :)

  SvarSlett
 2. Lurer på hvordan dette går....spennende. innom med en klem og for å ønske deg en fin uke!

  SvarSlett
 3. Hallo Spirea. Prosessen med utgivelse går sin gang. Jeg jobber nå med korrekturen på manuskriptet, samt å få 125 navn som forhåndsbestiller boken, det er en betingelse for å få trykket den. Så om du har lyst, så får du bestilt.

  Tusen takk for hyggelige kommentarer.

  Klem.

  SvarSlett